Ezonunannesi16 Kızlar kaşıntı için burda bı arkadas Ardıç katranı sabunu kullanmış ve memnun kalmıştı o arkadaş görürse yazsın 😂aranızda kullanıp memnun kalan varsa da yazabilir bı zararı filan var mıdır
Ezonunannesi16 Honeymom17 burda bı arkadas kullanıyordu bende ondan görüp aldım el ve ayağıma kullanıyorum uzun süreli olmasa da etki ediyo ama yine de sormak istedim internette hamileler kullanamaz yaziyo ama doğal sabunun ne zararı olacak ki diye düşünüyorum
Honeymom17 Ezonunannesi16 kasintinizi giderdimi peki? Ben tum vucuda banyoda uygulasam bisey olur mu ki
Ezonunannesi16 Honeymom17 valla bende geçiriyor ama en fazla 3-4 saat yani sonra tekrar basliyo. ama tüm vücutta kullanılır mı bilemem doktoruna sorarak kullan bence ben sadece ayak ve elde kullandığım için tüm vücuda bı şey diyemem
Ezonunannesi16 Honeymom17 ben 39+4 haftaligim canım valla bilmiyorum bende karaciğer enzimleri ve safra kesesi değerlerime filan bakıldı her şey normal bı sıkıntı yok hamilelikten dolayı olabilir dedi doktorum ilaç filan verdi ama geçmedi bende bunu gördüm burda ve kullanmaya başladım az da olsa işe yaradı bende