• Gebelik
  • 👼Benim Şafak 132 🙏 Sizin kızlar 💁

S3vk4n aa evet o zmnlar bide o sorun var ama olsun sonu guzell dusundkce insn mtlu oluyo vlla 😍😂😂
Figennn evet cnm 🙏 nsil gdyo hamilelik cnm hemen hemen ayniymisiz 😂
    Serap60 son ay hiç geçmiyormuş benim için çift rakamlara düştüğümden beri geçmiyor gibi ama sağlıcakla vakitinde gelsin bebişler 😊😊
      Serap60
      İyi canım sizin nasıl gidiyo şikayetin var mı 😃 benim geceleri sağ sol uyku sorunu var sade kızımla şimdiden 👧🏻
        Serap60 ya bişey diyim mi ya bana mı ole geliyor bılmiyorum ama dışarı çıkacağım zaman yani gezecegım zaman okadar karnım çıkıyor ki ve belim inceliyo ama evdeyken cevremdekiler dıyokı hiç hamile gibi degılsın gerçekten evdeyken kesinlikle bir gram göbeğim yok Bi yandan kilo almadıgıma seviniyorum bı yandan da koca göbegım yok dıye uzuluyorum 😬😬😬😬
          Serap60 119 gün sonra insallah kucağıma alıcam sag saglim Allahin izniyle ☺️🙏
            Shnayse aynen valla smdiden byleysem bn son zmblarda hergun heycndan dokuz dogururm valla 😂😂😂😂😂
            Serap60

Serap60 ben sadece içimde büyük bir kütle varmış gibi hissediyorum eğrilip kalkamıyorum çoraplarımı zor gıyorum gobegımın hiç olmamasına rağmen kendimi ağrı hissediyorum
              Sezen07 İnsllh zmninda dogumn olrda cnm sorn yasmzsn allahm saglikli nasip etsn bebslermizi insllh 😂