Yagmursnr benim bebeğim erkek çevremdeki herkes aşağı düşmüş demişti korkmuştum ama erkek göbeği öyleymiş sanırım dedim geçtim 33. Haftada baktık ki cidden kafası inmiş aşağı doğum pozisyonu almış baskı yapıyomus sancım çıktı ama ben hissetmiyordum erken doğum riski çıktı hastanede yattım 3gün ilaçlar serumlar vs sancıyı durdurdular eve geldim yatıyorum ilaçlara devam ediyorum doktor erken gelecek belli ama 1 günde kalsa bizim için çok çok iyi olur dedi. 37den önce gelirse normal doğum yapma ihtimali sıfırmış bebeğin kafasını çekerken travma olur dedi ama beklerse denicez. Uzun lafın kısası doktor görmeden bir şey denemez sancıyı da hissetmedim açıkçası. Kanama su gelmesi sancı olursa gidicem onun dışında direniyorum. Göbek inmesi baskı yapması erken doğum riski değil ama sancı çıkarsa maalesef kritik oluyormuş suan 34+2 yi gördük 37 ye kadar direnir mi bilmiyorum doktorum ümitsiz 😭 Siz de gidince nst isteyin sancınız varsa söyler zayen doktor ama sancı yoksa karnın aşağıda olması pek problem değil