Happyhappy__ Susamtohumununannesi iş saatim uymuyor ama işe gitmeden vercem 1-2 saat önce yani bişey olur mu o kadarcık erken versem. Bi arkadaş daha öyle yazmıştı ondan 🤗
Herseyguzelolsun7 _almirasmom maşallah sağlıkla büyüsün vaktinde gelsin inşallah ❤️🧿 son değeriniz birden artmış o problem değil miymiş aynı merkezde mi baktırmıştınız acaba
Alis-sss yagmur089 benim adete 1 gün kala 27 çıkmıştı şuan 6 aylık hamileyim Neye göre az çıkmış diyorsunuz
Hilalkmn11 Happyhappy__ ben de 52,7 ile öğrendim. Doktor keseyi görmem şu an, ister beta hcg baktır istersen 10 gün bekle sonra gel keseye bakarız dedi. 10 gün kanaman gelmezse normal gebeliktir dedi. 10 gün sonra keseyi gördük. Şu an 7 haftalık 😊
Hilalkmn11 Busubus kalp atışı duyulur belki ama çok az duyulur. 5+3te gittim ben duyulmadı. 6+1de çok az duyuldu
Happyhappy__ dthealthy hayır sürekli kanama yaşadım ve artık bebeğin kesesini etkiledi suyu kalmadı bana sıkıntı yaratmaya başladı sonra sonlandırmak zorunda kaldım. (genetik test yaptım kan pıhtılaşmasıda çıktı bende)
dthealthy Happyhappy__ Rabbim yardımcınız olsun kaç haftalıktı benim de 2kaybm var yanlış anlamayın onun için soruyorum
ardaada Happyhappy__ ilk 4. Gün gecikmemde yaptığımda beta 24 tü. Az olması sizi üzmesin 2 günde bir artış önemli. Umarım sağlıkla gelsin🌸
Dlrdnz Happyhappy__ betaniz yükseldi mi? Ben tüp bebek yaptım bugün 10 gün oldu benimde betam 60.56 çıktı 🥲
catandgirlmom Happyhappy__ benim 13 tü ilk öğrendiğimde 🥹 13,34-3 gün sonra 218 görmüştüm yani bu kadar düşük değerlerle öğrendimm 😊 allahım sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsinnnn
agaadfsdqqaa Happyhappy__ benim üç gün geçtiği halde 33 ti gayet güzel endişe etmeyin lütfen hayırlı olsun😍
Happyhappy__ agaadfsdqqaa çok teşekkür ederim arkadaşım İnşaAllah yarında güzel sonuçla buraya yazarım 🥰
Nis my-stery vardır sennde canm böyle düsük cıkması gec döllenme olabilir ben tayin dönemndeydö hatrlmym sanırım 6 ve 8. Haftada gitmstim
my-stery Nis anladım 2 hafta sonra falan gittiniz yani, ben de bekliyorum bakalım bugün sağlık ocağında beta verdim daha çıkmadı tabi haftaya giderim diye düşünüyorum doktora da bakalım inşallah