Kubrayildizaslan Gamzesa ben 2 gece acilde yattım doktorlar da ebelerde hemşirelerde çok ilgili ve çok tatlılardı şaşırdım şuan sizin yazdığınıza.
Gamzesa Kubrayildizaslan calısanları sürekli değişiyormuş belki ondan olabilir ben memnun kalmadım bidaha da gitmedim
Edaolcay beyzacmvrc canim bende çam sakura takipliyim memnunum da çok şükür detayliyi geçen cuma gittim çok iyi geçti herseyine baktı ama bana göstermedi eş zaten almıyorlar resimde vermiyorlar malesef 😞
beyzacmvrc Edaolcay aa resim nasıl vermez ya😓 eş o kata bile cikmiyomu. Randevu aldığınız doktor mu bakiyo ?
Busrakrq19 Edaolcay nasıl randevu aldınız acaba randevu alırken detaylı ultrason diye yaziyormuydu yoksa riskli gebeliklere mi bakılır yazıyordu
Edaolcay Busrakrq19 perinatoloji bölümü evet riskli gebelere bakilmaktadir yazıyor öyle yazdığında bakılıyor usg bakilmamaktadir yazanlar detaylı yapmıyor canim
Busrakrq19 Edaolcay anladım canım teşekkür ederim bende randevu aldım ama riskli gebeliklere bakıyor yazınca acaba detaylı yapmıyor mu diye aklıma takılmıştı