Gebeyim35 Baklagiller ,yesıllıkler her bişi gaz yapıyormus,yıyecek bişi kalmadı sanki geriye.lohusa donemi nasıl beslendınız,bende bebeğimde gaz sorunu yasıyoruz sezeryan sonrası
Mavidunyamm Gebeyim35 hiç sorma elimi neye atsam aman yeme gaz yapar diyolar 🤦 ama bunun tek çözümü maalesef gaz damlası. Çünkü gaz bebeği mahvediyor gerçekten hastanelik oluyor insan
hunilimom Gebeyim35 herşeyi yedim 😂 hiç biseyden kaçmadım nohut fazla gaz yapmıştı ama kuru fasulye yapmadı bol kimyonlu yaptım arada kimyon çayı içtim
BEAUTY28 Gebeyim35 ben oglumsa hic qaz problem olmadi cunki qaliba acken dereotu suyu veriyordum aktarsan alib demleyib 2 3 ml dohuldugu gunden itibaren hic bir zaman qaz cikarma problem yasmadik cok sukur.yemekden so rada her dafasinda qazini sirtina azcik sivazlayp vikariydim
Mavidunyamm gokce66 rezene çok fazla tüketilmesi önerilmiyor evet süt yapıyor ama gün içinde 3-4 bardak içmek ilerde sorun oluyor sağlık açısından
Gebeyim35 gokce66 kimyon cayı baya ıyı gelıyor rzene ile ılgılı son zamanlarda tartısmalar var malesef
BEAUTY28 Gebeyim35 ben oglumsa hic qaz problem olmadi cunki qaliba acken dereotu suyu veriyordum aktarsan alib demleyib 2 3 ml dohuldugu gunden itibaren hic bir zaman qaz cikarma problem yasmadik cok sukur.yemekden so rada her dafasinda qazini sirtina azcik sivazlayp vikariydim
Ormanmeyvelii Gazlı bir bebeğiniz varsa su içsen gaz oluyor o yüzden çok takılmamak lazım tabi bebeğim gazlı diye de 3 öğün kuru fasülye yemeyin
Rapunzelinanasi Gebeyim35 siz kimyon çayı tüketin, bebeğe hiçbir şey vermeyin. Bide dedikleri gibi en iyi çözüm gaz damlası.
Nis Gebeyim35 karnabahar Baklagiller Acı Sogan Ve asitli meyveler sıkıntı pişik yapar portakal mandalina gibi
Rapunzelinanasi Gebeyim35 her damla her bebeğe yaramıyor maalesef. Biz nurse harveys ve sab simplex denedik bir işe yaramadı. En son eczacının tavsiyesi ile bitkisel gaz şurubu denedik Aguline. Nurse harveys’in de varmış ama ona da bakabilirsiniz. Bize bir tek şurup fayda etti ve 1.5 aydır da kullanıyoruz.