Prensesinannesiii61 Merhaba kizlar korbel kullananlar memnunmu birde muadil daha uygun posetleri varmis onlari deneyen kullanan bilgi verebilirmi iyimi sizcee
lilosbebek Prensesinannesiii61 ek gıdaya geçene kadar odada yada banyoda durabilir ama sonra koku yapıyor azda olsa dolap uygulamasında poşetleri daha uygun fiyatlı satılıyor
Edafmo Prensesinannesiii61 bence çok gereksiz pahalı bir ürün. Ben sadece bebişim bezi için küçük bir kova aldım normal çöp kovası o da sırf mutfak atıklarıyla aynı çöpe atılmasın diye.
holly Prensesinannesiii61 gereksiz. Çevremde alanlar vardı iki gün kullanıp attılar bi kenara. Boşuna o kadar para vermeyin
Nskyhn Mavi11 bence de. Benim antirede büyük çöp kovam var her gün akşam çöpleri orada topluyoruz. Büzgülü kokulu çöp torbası alıyoruz koroplastin yetiyor.
Kubraa33 Kullanan birinin gereksiz diyemeceği bir şey çünkü denendi onaylandı bezler ne kadar süre kalırsa kalsın koku asla dışarı gelmiyor,tabi şuanki fiyatını bilemiyorum bütçe meselesi birazda ben 3 sene önce almıştım
sedaa_aa Prensesinannesiii61 ben aldım çok da memnunum. En çok kızım yeni doğduğu zaman kullandım diyebilirim çünkü gece iki saatte bir altını değiştirdiğim için gecelikle vs balkona kapıya çıkmama gerek kalmıyordu ebeveyn banyosuna koymuştum korbeli hemen oraya atıveriyordum. Yazın da evde şortla ip askılıyla geziyorum her bez atışımda balkona çıkmak İçin üstümü değiştirmeme gerek kalmıyordu. Bir de özellikle kakalı bez normal çöplerde çok koku yapıyor korbellde asla koku olmuyor. Muadilini hiç kullanmadım ama trendyoldan yorumları iyiydi ben de artık muadili almayı düşünüyorum