Sibelcnr Bizde Trabzon hurmasi derler cennet hurması da deniliyo domates gibi olan hurmayi cok severim 27 haftaligim acaba düşük yada açılma yaparmi normal hurma gibi bi zarari olurmu haftaya kontrolum var ama yiyesimde var nefsimi tutamıyorum 😄
mavininhertonuu Sibelcnr 1 tane falan yemekten bence bişey olmaz böyle şeyler canın istiyo sonuçta, ben hurma yemiştim canım istedikçe 2 3 tane erken gebelik döneminde senin dediğin değilde kuru hurma
Binnur-cam Sibelcnr bende gebeligimin ilk baslarinda canim isteyip yemistim salak gibi sonra araştırdım rahim agzi yumuşatiyomus hemde benim erken dogum riskim var bikere yedim bidahada korkuma yiyemedim .. Ama bir taneden bisey olcagini sanmiyorum herseyin fazlası zarar sonucta .. Tadimlik ye istersen canim yarım ye nefsin korelsin yeter..
Momtheangel Sibelcnr yiyebilirsin aynı soruyu doktoruma sordum bunu yiyebilirsin Medine hurması yeme dedi ☺️
Sedaknr Sibelcnr kız niye yenmesin bana doktorum bu zamanlar mevsimi her gün ye dedi. Ye günde 1 tane bişey olmaz.
Sibelcnr Asli2023 Sedaknr Momtheangel Binnur-cam Naciye123 mavininhertonuu Teşekkürler valla 1 tanede olsa yicem köyden geldi gözümün önünde parliyolar 🤭🥰
Babykalamar Sedaknr bunun kurusu oluyor ya hani disi pudra sekerli gibi ondan yesek de bisey olmaz dimi? 30. Haftamdayim. Cok severim cok canim cekiyorrrrr
Asli2023 Sibelcnr 32.haftamdayim en çok yediğim meyve diyebilirim..açılmayı diger hurma sağlıyor canim..cennet hurması bol c vitamini deposu demişti doktorumuz.
Yelkovan1 Sibelcnr günde 2-3 tane yediğimi biliyorum bişey olmadı çok şükür bi ebedende duymuştum bi sakıncası yok sadece şeker oranı yüksek bi meyve bende dayanamıyorum çok seviyorum
Kahvesever Sibelcnr Hurmadan bişey olmaz bence. Yani ben gebeliğimin başından beri hurma yedim her gün abartısız. Ama 39. Haftada sezeryan doğum yaptım😂 nasip meselesi. Ama cennet hurması cok faydalı
mrv_elvn_ Babykalamar canım ye hiçbirsey olmaz Medine hurması için geçerli o benim kanamam oldu kütür kütür yedim ben aksine sağlıklı benim annem de yapmış kurusunu valla çok güzel yedim ben kendini bundan mahrum etme 🤭
mrv_elvn_ Sibelcnr benim düşük tehlikem olmasına rağmen hem çekirdekli hem çekirdeksiz hem de kurusunu yedim hatta bugün yine yedim valla çok severim ben Medine hurması yenmez diye biliyorum bende hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür
Babykalamar mrv_elvn_ cennet hurmasini zaten bu ara tam zamani diye pazara gittigimde alip yiyorum. Bugun kurusunu gorunce dedim yasindan bise olmuyosa kurusundan hic olmaz herhalde🤣🤣 yiyorum valla oturup 10 tane yiycek degilim bir gunde bidahaki aydan sonra medine hurmasinada basla der doktorum zaten diye dusunuyorum🤣
Ays19Ays Sibelcnr ilk mevsimi girdiğinden beri yiyorum istisnasız her gün bazı zamanlar 2 adet bile olmuştur şuan 22 haftalığım çok şükür bişeyi yok ölçülü yediğiniz sürece bebeğine aksine faydası olur
pembiktavsan Sibelcnr ay daha 5 dk önce yedim çok seviyorum oğlum da seviyor yiyince tepikliyo 🤣şeker oranı yüksek bir meyve çok abartmadan yenilebilir bence sıkıntı olmaz 🤭