Aysefe333 2minnosannesi_ inşallah cnm adetim geçsin oyle vercem kanı rabbim isteyen herkese versin insallah
2minnosannesi_ Aysefe333 ben bekleyemedim verdim dün kan 46 beta ile kesinleştirmiş oldum 🙈 inşallah kuzum darısı isteyen herkese inşallah
2minnosannesi_ Askeryarii yok canım adet tarihinden 10-15 gün sonra giderim alttan muayene olmam🙈 riskli birşey gebelikte
Merve2546 2minnosannesi_ canım senin adetine kaç gün kala test yaptın ve adetine kaç gün kala kan testi verdin
gunessada-123 2minnosannesi_ ben de adetime 3 gün kala yapmıştım ama sizinde çizginiz bariz belli hayırlı olsun
Aysefe333 2minnosannesi_ cnm kasik ağrın var mı bende sag taraf kasik qgrisi var 6 ay önce dis gebelik geçirmiştim tekrarlarsa die cok korkuyorum tek tarafım agrio sende nasil
Merve2546 2minnosannesi_ tamam canım bende öyle yapayım dün yaptım test silik çizgi çikttı kan yarın vereyim diye düşünüyorum yarında 4 gün kalmış oluyor
fbulut97 Askeryarii Merhabalar düşüncenizi doğru bulmuyorum zaten vajinal ultrasonun bilimsel olarak kanıtlanmış bir zararı da yok. Hatta faydası var benim alttan kanamam olmamasına rağmen vajinal ultrasonla rahimdeki kanamam tespit edilmişti