Mrdnkizi Yakın zamanda bu hastanede doğum yapan var mı , oda veriliyor mu , temizliği , çalışanları falan nasıl ?
GGI Mrdnkizi geçen hafta acil sancım başladığında gitmiştim, tadilatta olduğu için doğum şuan yapılamıyor başka hastalere sevk ediyoruz demişti. Ama ne kadar süre için hizmet verilemeyecek sormadım.
Busra_2023 Mrdnkizi yengem burada doğum yaptı. Sağolsunlar normal doğum yapan kadını 1 gece boyunca yatak yok diye sandalyede oturttular.. Suriyeli desen, afgan desen hepsi yatıştaydı
Nursl7 @Mrdnkizi benim tahlillerim muayenelerim bu hastane de oluyor özel çok pahalı olursa bende doğumu burda yapacam büyük ihtimalle bende merak ediyorum
Nursl7 @Mrdnkizi doktorunuz kim ben uzun zamandır celal beye gidiyorum Bi tane kadınla konuştuğum da doktorları çok iyi doğumumu burda yaptım memnunum demişti ama bende bilmiyorum malesef
Mrdnkizi Nursl7 ben semt polikliniğine gidiyordum , geçen ay sadi konuğa geçtim celal beye gitmiştim gayet iyiydi , salı günü yine Celal beye gidicem kontrole bakalım
Nursl7 @Mrdnkizi benim de martın sonu görünüyor ilk kızımda 22 martta doğdu bunda da kısmetse doktorla konuşup 22 mart olsun sezeryanım diyeceğim inşallah kabul eder 🙂🙂🙂