Merhabalar,
Seni umutlandırmak istemem ama hala regl olmadıysan Umut da vardır demektir. Ben henüz çok yeni gebeyim. ( 4+5 haftalık ) Gebeliğimi öğrenmem biraz zaman aldı diyebilirim. Ben de senin gibi adetten iki gün önce hızlı test kiti ile test yaptım sonuç negatif di ve en iyisi regl günümün geçmesini bekliyeyim dedim ve 1 gün geçti ikinci gün akşama doğru test yaptım yine negatif.( Ama benim regli döngüm 28 günü asla geçmezdi erken regli olurdum ama geç olmazdım). Belirtilerim de regl belirtileri ile birebir aynıydı kesin regli olacağım diye yanıma Ped alıp öyle bir yerlere gidiyordum.
Belirtilerim ; beli ağrısı, kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve göğüs uçlarım çok belirginleşti ayrıca koyu bir hal almıştı birde normalin üzerinde kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyordum.
Neyse, internette okuduğuma göre beş gün geciktikten sonra idrarda çıkıyormuş bende bekledim yine umudunu kesmeden çünkü hala regl olmamıştım.
Dayanamayıp dördüncü gün sabahında yine hızlı test kiti ile test yaptım ve silik çıktı. Hemen kan testine gittim ve değerim 373 çıktı. biraz uzun oldu ama demek istediğim bazıları regliden önce görür bazıları bir gün geçtikten sonra bazıları da benim gibi dördüncü gününde bile testi silik çizgi görür eğer adet olmuyorsan sen de benim gibi gecikmeni bekle ve sabah ilk idrarla hızlı test kiti ile test yap. Çok araştırıyordum ama en önemli belirti adet gecikmesidir diğerleri psikolojik olarak düşünülen belirtiler de olabilir. Ne yazık ki bir iki gün daha sabretmen lazım.