Merveclnk Hanımlar güvenilir kapi süsü yaptirabilecegim bir yer var mı bildiğiniz mağduriyet yasamayacagim. Varsa önerileriniz çok teşekkür ederim şimdiden.
Biannebibebe Merveclnk makrome düşünürseniz instagramda Makromeyraa sayfasına bakın derim ben yaptırdım helal olsun kız kitap gibi yaptı valla bayıldım bide her ayrıntısına ben karar verdim yani çok memnun kaldım
Baranannesi Merveclnk trendyolda çok güzel modeller var ayrıca 3 gün içinde de kargoluyırlar fiyatlarda instagrama göre uygun bekleme uğraşmada yok bi bakın isterseniz instadaki tüm modeller var trendyolda
Merveclnk Lizbonn hiç aklımda bisey yok suanda kız bebis için çok cafcaflı olmayan biseyler bakicam ins.
Lizbonn Merveclnk Kız bebiş ise bilemedim ama ben ogluma şu sayfadan yaptırdım bir bak istersen canım https://instagram.com/melaninoykusu?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Merveclnk Edafmo yaaa çok şirin çok teşekkür ediyorum sormamin sebebi genelde görüyorum mağdur herkes gondermediler diye çok görüyorum sorun yaşamak istemiyorum.
Edafmo Merveclnk haklısınız tabii güzel modelleri var sayfanın. Bi de benimkinin kasnağın çevresinde minnak minnak ledler var yanınca çok güzel görünüyor 🥰
Mrymbas Instagramda moriatolyeden yeğenim için yaptırdım sorunsuz geldi şimdide oğlum için sipariş verdim aynı sayfaya orayada bakabilirsiniz 😊
Merveclnk Baranannesi iyiki söylediniz peki sipariş verirken isim nasıl söylüyoruz ki satıcıya sora mi yazicam acaba.
_gmzenur_ Merveclnk İki kızımada instagramdan gulnursenelmakrome sayfasından yaptırdım ve çok memnun kaldım🌸