Mavidunyamm Motherbabys ultrasonla karnından bakılıyor canım. Sezaryen olursa da dikislerine bakar. Ben normal doğum yaptım dikislerime bakmadı alttan
baby3_ Motherbabys içeriye Rahime bakıyorlar toplanmış mı diye . Rahim duvarına , kan pıhtısı var mı vs diye
Mavidunyamm marnus evet rahim toparlanmismi içerde kan pıhtısı kalmış mi diye bakılıyor. Benim pıhtı kalmıştı kanamayla atılmamışti onun için hap verdi aşırı kanamam oldu pıhtı pıhtı resmen
HRHR Mavidunyamm hangi hapı vermişti acaba bnmde rahimde kan birikmiş 15 ocakta sezeryan oldum 2 şubatta kontrole gittim doktor dedi Metiler diye bir hap verdi 8 gündür bitmiş bi etkisini görmedim
Mavidunyamm HRHR bana da metiler verdi günde 3 tane 3 gün boyunca kullandım tekrar kontrole gittiğimde geçmişti kan birikmesi. Yani etkisini de hissediyordum ben mesela kanamam az oluyordu o hapı içince birkaç dk içinde baya kanamam basliyordu
HRHR Mavidunyamm kaç gün sonra kanamanız başlamıştı benim daha hiç yok ya böyle de insan stres oluyor
Mavidunyamm HRHR Dediğim gibi benim içince birkaç dk içinde kanamam basliyordu etkisi hızlı oluyordu. Siz doktorla bir görüşün belki başka hap verir