Hande Tüp bebekle 28 haftalık hamileyim doktor bebekte sıkışma var dedi ilaç verdi karnın setleşirse iç dedi erken Doğuma bile götürür dedi çok korkuyorum karnımın sertleştiğini nasıl anlıcam bilmiyorum ,,aranızda böyle bi durum yaşayan varmı ?😰😰
Haticeyildiz Hande o nasil oluyo acaba benimde tup bebek 35 haftadayim bebek bazen bi yere toplaniyo biraz karnimi oksayinca duzeliyo karnim o zaman sertlesmis oluyo doktorumada soyledim ama tehlikeli bi durum var demedi hatta normal dedi
ZeynepSare Hande karnınızın biryerinde toplanma oluyor evet ama bu daha da sert ve ağrılı oluyor biraz daha uzun sürüyor doğuma hazırlık kasılmaları
gbza Hande ya benimde tüp bebek falan değil ama özellikle yemekten sonra karnım sertleşiyor nefes alamıyorum ya
Hande Haticeyildiz bendede toplanma oluyor öyle ama başka bişey bu sanırım bende anlamadım bi o eksikti onuda duyduk çok şükür
Aysemiray Canim benimde cok sertlesiyor karnim hastanelerde bide yattim eger karnin yumruk gibi bi yerde toplaniyorsa kasılma var demektir benim günün 24 saati öyle oluyor erken dogum riskim var
Hande Aysemiray nasıl olucak bilmiyorum şaştım kaldım çok ağrı oolursamı dr başvurmalıyım bide dr erken Doğuma bile götürür dedi erken Doğum riski taşıyorsun gibisine bişey demedi
Hande ZeynepSare ağrı olmuyor ama toplanıp sertleşme oluyor ben bebek bir yerde toplanıyor diye korkmuyordum
ZeynepSare Hande ben de öyleydim bebek büyüyor rahim genişliyor ondan diye düşünüyodum ama kontrole diye gittiğimde sancı çekmişim haberim yok doktor bebek kanala yakın 1cm açılman var dedi hemen ciğer geliştirici yaptılar ve adalat progestan kullanıyorum siz yine de dikkat edin çok yürümeyin
Hande ZeynepSareok yürüdüğüm felanda yok tüp bebek olduğu için Morelim çok bozuk ya kötü bişey olur mu diye 😒😒
ZeynepSare Hande yok iyi düşünün inşaAllah zaten doğum yapsanız da riskli bir durumunuz olmaz inşaAllah haftanız ileride yani küvez vs alınmaz benim erken başladığı için yatıyorum
ZeynepSare Hande evet doğum yok ama biraz daha hareket etsem bebek gelicekti çünkü normalde de bebeğim aşağıda
ZeynepSare Hande evet ben bir de hastane işleriyle uğraşırken çok merdiven inip çıkmıştım bir de şekerle enfeksiyon var ondan da tetikliyor
Hande Hande doktor böyle söyledi ama 4 hafta sonra görüşelim dedi çok riskli bişeyse neden 2 haftada bir değil