Kbramhmt 16 haftalık bian erkek gibi dedi peşine kız dedı kıza benziyor dedi net cevap vermedi ama kız gibiydi dedi erkek anneleri hep erken öğrendik diyolar acaba sonradan erkek derler mi ki
Pskglzr Kbramhmt 12. Haftada kız gibi duruyor demişti doktorumuz 16. Haftada erkek olduğu kesinleşmişti
orkidehaniimm Kbramhmt 12+5 de erkeğe benziyor demişti doktorum detaylı ultrasona kadar kendini göstermedi 20+2 de detaylıda kız olduğunu öğrendik şimdi de kucağımda kızım ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Mnkskemal yaa bizde pipi gördük 19+5 de ama ben kız istiyorum döner mi ki 😒
Crescent96 Mnkskemal kordon olabilir gördüğü 🤓 kafa karıştırmıyım ama erkek dedikten sonra kızada dönebiliyor
Selin22 Mnkskemal bizimde görmüştü sonra bi baktık ki kızmış değişti yani hemde 2 ay falan erkek denildi
Kbramhmt 17 veya 18 haftamda 4d ultrasona gideyim diyorum netleşmesi için artık belki orada kesinleşir
Kbramhmt Mustafayigitvebeytugannesi 19 haftaya kadar hiç belli olmadı mı erkek oldugu kız demişler miydi hiç
Mustafayigitvebeytugannesi Kbramhmt bebek üst bölgesini gösteriyor alta gelince göstermiyor demişti doktor. 15 haftalıkti o zman. Şuan 19+5 olduğumda çağırdı gittik o zman öğrendim.
Mustafayigitvebeytugannesi Selin22 nasıl yani ultrason da pipi gösterdi mi doktor. Kaçıncı ayda görmüştünuz.