Yturk2 Kızlar sarıya yakın bi akıntım geldi baya da çoktu fotoğraf yükleyemedim nişan mı acaba kasıklarım da da ağrı var
Hazalaskin Yturk2 kaç haftalıksın akıntı gibiden çok böyle balgam gibi daha çok sümüksü bi yapısı var
kitapkurdu Yturk2 kanlı olmuyor her zaman saydam başlayıp rengi koyula biliyor. Benim mesela yeşilimsiydi.
Elifgoktug1 Yturk2 sümüksü bir yapıda ise yüksek ihtimalle nisandir sancı aralikklarını takip et bi duş al eger ağrılar duş ile geçmiyorsa aralıklarla dikkat et sıklasinca hastaneye geçin sağlıkla gelsin minik su gibi aksin gelsin kilay dogumlar diliyorum🌸🙏
Hazalaskin Yturk2 bence nişan hazırlıklı olun bi sıcak duş alın çantanızı son defa kontrol edin çünkü bi kaç saatte sürebilir günler de 🤷🏻♀️ İnşallah bebiş geliyordur sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Prensesinannesiii61 Elifgoktug1 merhaba benimde oyle sari balgam tarzi ama agri falan hic yok nisanmidir.acaba
Akbalikk Yturk2 dün benimde normal beyaz akıntı gibi baya yoğun geldi bi şüpheye düştüm acaba mı diye bugün doktora gittiğimde nişan olduğunu söyledi 1 cm açılmam var. Beklemedeyim ☺️ illa kanlı veya leke şeklinde olması gerekmiyormuş