incikaya Arkadaşlar tamamlayıcı sağlık sigortası normal kadın doğuma gittiğimizde karşılıyor mu?ücret veriyor muyuz?
Yarenn92 incikaya ben doğum paketli yaptırmıştım 10 hakkın oluyor 1 kayıt işlemi 9 gün geçerli sigortanın karşıladığı tüm tahliller ücretsiz onları kullanırken ücret almıyorlar fakat haklar bitince ödeniyor ben şu an ödeme yapıyorum haklarım bittiği için
Asliormanci incikaya benimde tamamlayıcı sigortam var doğum dahil ve limitsiz sınırsız istediğim kadar gidiyorum sadece 15 TL ödüyorum
yarendogann incikaya Doğum dahil olursa oluyor ama hamile kalmadan 1 sene önce ekletmen gerekiyor dahil değilse karşılamaz canım
Kvsrsyds Sigorta poliçenizin içeriğide önemli hangi sigorta ise içeriği hakkında oradan bilgi almanız daha doğru olur
_sevdatsn Benimki de tamamlayıcı sağlık sigortası ama doğum teminatlı yaptırmıştım ben Şuan muayenelerimi tahlilleri doğumu dahil herşeyi kapsıyor doğum teminatlı değilse karşılamaz sen sigortacınla görüş Doğum teminatı yoksa uygun bi teklif fiyatı verebilir
_sevdatsn incikaya bide şöyle söyleyim gebelik yoksa normal kadın doğum muayenesine gitseniz karşılıyor
Heyv Babu hastane kendisi yapıyor ama. Mesela dışarıya gönderdiklerinin ücretini alırlar ama hastanede olanın almazlar