Gizem3544 Kızlar daha 17+6 dayım ama 1,5 haftadır falan iştahım çook acık böyle giderse çok kilo alacağım yiyorum 1 saat sonra sanki bişey yememiş gibiyim vallahi endişeliyimm🙄 bu haftalarda benim gibi olan var mı
bademli_puding Gizem3544 ayy inan bende senin gibiyim 13. Haftama giricem ama 3 kilo almışım yani böyle giderse doğuma kaç kilo girerim bilmiyorum 🤷🏼♀️
Karman34 Gizem3544 bendede öyle ya ben bişi anlamadım birde artık dikkat ediyorum her ay en fazla 900 gram alıyordum bi tartıya çıktım 2 kiloya yakın almışım bir ayda bi kerede şok geçirdim birde acıkıyorum ona rağmen yesem gam yemeyeceğim 🤷♀️
bademli_puding Gizem3544 aynen allah korusun ama şu aralar havalardan dolayı hareketsizde bi yaşam sürüyorum ye otur ye otur kilo aldım
bademli_puding Gizem3544 canım ben 56yla hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama ödemde çok fazla bide şu aralar çok hareketsizim annemlerdeyim burda çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum iş yok güç yok 🤦🏼♀️
281903 Şuan da 22+3 deyim ve tüm gün çok açlık hissediyorum yemezsem de sanki bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum geceleri aç uyandığım için kraker ile uyuyup geve uyandığımda yetip tekrar uyuyorum
Gizem3544 bademli_puding sen yine iyisin ben 65 le kaldım yeni döllenme olduğunda ayağımı kırdım 1 ay yattım üstüne gebelik
bademli_puding Gizem3544 ay çok geçmiş olsunn valla bundan sonra dikkat ediyim bari diyorum ama doymuyorum ki napcam bilmiyorum