svvldmrc Mcd f 36 aldım çok sağlam ve kullanışlı geldi ben beğendim 2. Çocuğuda üçüncüye de kullanılır
Babytwo2 Edasahiin e bebekten aldım bugünki indirimde . Benetton yeşil .kullanışlı birşey gibi duruyor çok sevdim 😇
Elisam22 [silindi] daha kullanmak nasip olmadı dogmadigi için bebeğim ama geniş içi biberon yerleri bez yerleri var hastane icin bebeğin eşyalarını içine koydum benim için yeterli oldu
tsmmst Edasahiin ben Poadas aldım, bayağı gözü var iç hacmi de geniş kullanışlı, çok ta şık bilindik anne bebek çantalarına pek benzemiyor. Ve bir çok anne bebek çantasından daha uygun fiyat. 400-500 tl hep mağazalarda ve internette fiyatlar.
Melisasis Edafmo bende bunu aldım henüz gelmedi . Ama çok aradım araştırdım en son bunda karar kıldım
Busrarslan1 Edasahiin amazondan babBLERoo markasının çantasını aldım. Baya kullanışlı. 600 küsur fiyatı ekstra yurtdışı gelişi için 100 küsur bi ödeme oluyor. Ama kesinlikle hakeden bir çanta 🌺
Sarelle2 Bebek çantası çok da önemli değil arkadaşlar çok büyük olanlar var hep aynı model gibi kullanışlı bir sırt çantası her zaman lazım yani
ELFKSMN Zara ve oyshoda var bütçe sıkıntısı olmayanlar göz atabilir. Ayrıca farklı ihtiyaçlar içinde sonrasında kullanılabilir Zara: 2600 019 500