suelin Tam 37 haftalık hamileyim Boğaz ağrım gecmedi strep a virüsü falan yayılmış ona mi yakalandım bilmiyorum ilk defa bu denli agir geçiriyorul gribi serum takviyesi alsam sıkıntı olur mu?
elvinimmm suelin 20+4 haftalik hamileyim oksurmekten helak oldum.halsizim.hic gucum.yok bu öksürük perisan ediyo insani
suelin tugcee0 cok geçmiş olsun neyiniz var Covid testi yaptırın serum taktırablrisiniz dedi doktorum Ama antibiyotikli mi takarlar bilemem boğazım cok kötü ya😔😔
tugcee0 suelin soğuk algını kemik ağrısı korona testi de yaptırdım negatif çıktı serumlarla iyiyim şimdi
Nurcann07 elvinimmm benimde öksürük çok kötüydü ve düşük tehlikem vardı göğüs hastalıklarına gittim bende bide astım alerjik var o mu tetiklendi acaba dedim. Prospan yazdı bitkisel bi öksürük şurubu bide burun spreyi kendi doktorumda içebilirsin dedi geçti şükür sizde bi sorun geçmiş olsun
suelin tugcee0 ben de. Parol serum yedim boğaz agrim gecti ama sabah ne olur kaldığı yerden agri devam eder mi bilemiyorum
Elifffyusa Canım bnde aynı durumdayım öksürükten artık nefes alamıyorum sırtım karnım her yerim agriyodu acile gittik doktor bosey yapmam sana ben damar yolu açıp parol serum taksinlar dedk snra eve geldik bişey yapmadı pek 🙈ama serum rahatlatti
suelin Elifffyusa serum beni 2 saat rahatlatti bana da aynisini dediler suan sürünüyorum ben jyilesirim sandim gram iyileşme yok