Fmis glsmogrtmn canım ben varım eşim de aynisi oldu ve biz öğrendiğimizde eşim çok ağladı Allah’tan 5 ayljk hamile iken farkettik ağrısı oluyormuş ameliyat dediler bir tarafta hafif ama diğer tarafında ameliyat şart dediler çok korktuk ameliyat oldu sonucunu bekledik bizim hızımız sinirda idi yani normalin biraz altında hızımız da sorun vardı ve iki ay sonra test verdik artmıştı sayısı ve hızında biraz arttı keçi boynuzu da aldım yedirirdim zorla sonrası canım ameliaytatn üç ay sonra çatlatma iğnesi ile gebe kaldım doğurdum bir sene sonra doğal yolla supriz ikinciyede hamile kaldım 🙂 şükür iki kizim var şimdi darisida sana olsun . Arkadaşımda evlendi eşi aynısı oldu bana söyledi napocaz eşim sıkıntı yapıyor dedi hemen çocuk yapalım belki olmaz dedi ve oda hamile kaldı yani varikosel genelde erkeklerin genelinde oluyor korkma düzelir ins değerlerin biraz yükselmesi lazım ondan sonra çatlatma iğnesi ol ve uzan 🙃
glsmogrtmn Fmis inşallah sizlerin yazdıklarını okuduğumda içim ferahliyor.. yalnız olmadığımı bilmek bu forumda çok iyi ama yine de Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin… Evlatlarınızın ömrü uzun ve sağlıklı olsun, darısı da bana ve benim gibi evlat hasreti çeken tüm insanlara olsun aminn aminn aminn 🙏🏻🙏🏻
Fmis glsmogrtmn aminnn inşallah canm korkma çok çok tup bebek yaparsun sonuçta sperm var sperm olmaması sıkıntı canm Allah tez zamnda bebek müjdesi versin inşallah doğal yolla olur inşallah
myangelson glsmogrtmn rabbim nasip etmesine ediyor ama sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin biz yavrumuzu kaybettik çok zor hamilelik geçirdim o kadar emindim ki çünkü çevremde herkes çok güzel geçirdi hamileliği bende öyle gecircem sandım ama hiç ummadığım şeyler geldi başıma en yakinimdakiler bile ben abartiyorum nazlaniyorum sanıyorlardı sonunda da ölümden döndüm 27 haftada doğum yaptım acil searyen ile oğlumuz 2 gün yaşadı kaybettik 😔 Bende hep dua ederdim Allahım bize de bir evlat nasip et diye ama dua ederken bile eksik ediyormusum şimdi artık hakkımızda hayırlısını kolaylıkla ver sağlıkli sıhhatli evlatlar sağlıklı hamilelik nasip et diye dua ediyorum 🤲🏻🤍 O yüzden rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla nasıp etsin isteyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlar la doldursun 🤲🏻
glsmogrtmn myangelson amin aminn🙏🏻 Rabbim mesleğinizi cennetine almış, sizi bekliyor… Çok zor Allah’ım sizi orada kavuşturacak inşallah. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun, Rabbim bize nasip etsin. 🙏🏻
myangelson glsmogrtmn evet canım cennette bizi bekliyor oğlumuz Allah’ın izniyle kavuşacağız orada 🤍 amiiiin amin rabbim bütün isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin 🤲🏻🤍
Eska60 glsmogrtmn eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi ileri hareket %0 dı. Ameliyattan 6 ay sonra hala istenilen düzeye gelmemişti. O süreçten sonra proxeed plus kullandı 3 kutu günde 2 defa olmak üzere. Saraçoğlunun Keçiboynuzu kürünü yaptık ve bal+arı sütü+polen karışımını hazırlayıp günlük 2 kaşık yedi eşim. Ve e vitamini kullandı. 3 ayın sonunda tahlil verdik ve ileri hareket %86 olmuştu. O ayda hamile kalkışım yani ameliyattan 9 ay sonra. Umudunuzu kaybedip kafanıza takmayın malesef ben yapmıştım onu. Aşılamaya gideceğimiz ay hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık hamileyim. İnşallah en kısa zamanda sizede bu haberi almak nasip olur
Hillalll Kizlar yardımınıza ihtiyacım var. Benim eşim varikoselden ameliyat oldu fakat Ankara’da özel bir doktor bulamıyorum, hangisine kime gidicegimi bilmiyorum, sizin onerebileceginiz Ankara’da da iyi bi doktor varmı? Lütfen yardım edin