glsmogrtmn
Bizimde 2.50 yıl falan olmadı eşimde varikosel vardı genelde askerlerde görülüyor çok ayakta kaldıkları için oluyormuş o sıra baya araştırdım herşeyi eşimin sperm sayısı 5 milyon falandı özel bir hastanede ameliyat oldu 3-4 ay sonra tekrar test verdik ve bu sefer 3 milyona düşmüş aşılama zaten tutmuyordu 2-3 doktora sorduk tüp bebek denildi bende herşeyi yaptım denedim ama bir faydası olmadı afyonda ameliyat olduğu hastanede kadın doğum doktoruna muayene olduk birde ilaç verdi, iğne verdi 3 ay kullandı onları hatta iğne yumurta çatlatma iğnesiydi ilk başta şaşırdık o ilaçları kullandıktan sonra tekrar test verdik ve sperm sayısı 44 milyon falandı ameliyat olduktan 1 yıl sonra hamile kaldım şuan 38 haftalık hamileyim birde eşim sigarayı bırakmıştı artık hangisi etki etti bilemiyorum ama ilaçlar ve sigara diye düşünüyorum ben inşallah sizin ve isteyen herkeze nasip olur moralinizi bozmayın ilk başta motivasyon ve mutluluk önemli kafaya takmayın herşey nasip allah ne zaman isterse o zaman verir biraz sabretmek önemli