Ceyo93 merveaazz ilki az 2. Fazla çıktı 1. 3650 dediler 3090gr oldu 2.3500gr civarı dediler doğum olacağı gün 3700 dediler doğan 4100grdı
Hazalaskin merveaazz 3600 dedi iri bebek olma yönünde ilerliyor dedi normal zor olabilir Dedi hatta doktorum doğumdan bi hafta önce daha da almıştır dedik iyi bi hastane güzel bi cihazla ölçüm yapıldı bu arada 3130 doğdu kızım çok şükür kolay doğdu 💕
Qnl nilsmomy merhaba devlet hastanesine mi gidiyordunuz acaba bi dr ödemini attıktan sonra mı düştü kilo bu kadar atmadan mı :(
girl_boy_annesi nilsmomy üzülme canım benim kız da 3 kilo doğup ödemi gidince 2.700 kalmıştı 1 aylık kontrolün de 4 kilo olmuştu çok hızlı kilo alıyorlar
Qnl nilsmomy ayyyy şuan kurşun yemişe döndüm inş bnm kiler fazla olarak yanılma olur olacaksa da zaten erken gelicekler :(
girl_boy_annesi merveaazz doktorum tahmini 3 kilo doğar dedi 39+4 de kızım tam 3 kilo doğdu nokta atışı 😅
TeoMom girl_boy_annesi On gün oldu doğuralı😂 Sezeryan ile doğum yaptım 38+2 de canım rahat geçti çabucak toparlandım ama azcık sarılık oldu bebiş 🥲
nilsmomy girl_boy_annesi maşallah canım inşallah öyle olur sütüm az biraz mama takviyesi yapıyorum azıcık sütüm artsa içim rahat edecekte şimdilik yetmiyor 😔
Birsenim merveaazz 3.600 falan diyordu normal olması İçin diyete girdim vitaminleri kestim ama 3.200 doğdu
girl_boy_annesi nilsmomy mama bende vermeyi düşünüyorum kızım da inat edip vermedim sonra sıkıntı yaşadım inşallah çabuk toparlar sütü kuru incir sıcak duş çok güzel arttırıyor seviyorsan balıkta kalitesini arttırıyor 🥰