melikeyldz_05 Kızlar gebeliğinizi kaçıncı haftada söylediniz ? Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲
Cinarinannesii_ melikeyldz_05 en az 2 aylık olana kadar kimseye söylemek yok maalesef sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı oluyor bizimki ilkinde bı heves söyledik 1 hafta sonra düşük oldu millet bir daha çocuğum olmayack gözüyle baktı 2 aylık gelinken
nergis_a melikeyldz_05 ben gebe kaldigimin farkinda bile degildim esim dedi bana senin gunun gecti farkindamisin diye test aldim yaptim cift cizgi cikti hastaneye gittim daha cok yeni dedi 3 aya kadar kimseye soylemedik suan 19+6 olduk allahin izniyle
meva_asil_moms melikeyldz_05 14 haftalıkken söyledim çevreye kayınvalidem annemlere de 10 haftalıkken
melegimhosgeldin1 Soylemiycektim uzun süre ama sağlık ocağı sağolsun yaymış Bulunduğum bölgeye ve aksi gibi arkabalar çoğunlukla burdalar ama Neyseki üç ayı doldrucaktik Şükür daha erken ogrenilmedi
Elifgoktug1 melegimhosgeldin1 ilkinde direk söyledim 14 haftalık kürtaj oldum😓 2. Yi 3 ay sakladım 2 li tarama temiz çıkınca söyledim 3. Yi de 3 ay sakladım 2 li tarama temiz çıkınca soyledim