2022bebeki Suhedymn Tekstil ve bakım ürünleri her şeyi indirimde almama ve erken başlamama rağmen 5-6 bin civarı tutmuştur
asuyalin Suhedymn 1200 TL (ebebek). 8-10 diyenler neyin kafasını yaşıyorlar acaba ? küçücük çocuğa o kadar alışveriş yapılmaz. Çocuğun yediği helal giydiği harammış.
Tubatgn Suhedymn En fazla 2-3 arası tuttu bebek arabası puset ve yatak almadım canım profilimde fotoğraf olarak paylaştım aldıklarımı çoğunu indirimde yakaladım
Busramercanne Neyi ne kadar aldığına bağlı ben kızıma yenidoğan çok az aldım günlük yıkayıp kurutup giydiriyorum ama çok çokta alabilirdim bu sana bağlı
cansualisa Suhedymn valla park beşik bebek arabası puset alt açması kızımdannn kaldığı halde 3 bin gitti kuzum olmasaydı en az 15 toplam giderdi
cansualisa Esayser evet aşırı zamanında aldığım beşik 4.5 olmuş sustum yani yazık günah durumu olan var olmayan var şaka gibi ortalık bok cuvalı gerçekten en kötü bebek arabası 1.500 şaka gibi Allah yardımcımız olsun birde doğurun 3 çocuk diyorlar
Esayser cansualisa Aynen öyle Aminn ben 8 sene arayla 2. Çocuğu bekliyorum keşke büyük eşyalarını saklasaydım diyorum ama okadar sene nereye koyacaktım ki