Sinem94 guzelanne01_ 11+5 sabahlari bulantı kusma var :( azcık iş yapsam yoruluyorum belim ağrıyor napicam bilmiyorum 🤷♀️
guzelanne01_ Sinem94 canım inşallah gecer böyle düşündürme kendini mesala iyiyimişsin gibi hisset lembebi ye inşallah geçer
Candy88 guzelanne01_ arada bulantılarım oluyor, mide yanmalarım fazla, iştahım yerinde ama, kasık ve kalça ağrılarım var.. Benim de bir kızım var, bu 2. Hamileliğim çok merak ediyorum ama kız gibi doğuyor içime, hayırlısı olsun diyorum..
guzelanne01_ Candy88 benimde kızım var Açıkcası hiç bişey hissedemiyorum miğde yanmalarım oluyor bazen iştahım var bazen yok ama daha çok sebze ve meyve yiyemiliyorum et ve et ürünlerine tavuğa ve sarımsağa dayanamıyorum kokularına
busrabrbr themom_ hiç bir sorun olmayacak Allah’ın izniyle içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻💕 hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi inşallah 🙏🏻 Allahım içine ferahlık versin bir an önce dursun kanamalar da endişelerin geçsin 🙏🏻
themom_ busrabrbr çok tesekkür ederim güzel dualarınız için allah razı olsun🌸 tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar inşallah 🧡
Mugeliya 11+0 bizde 2. Gebelik kizim var bizde merak ediyoruz kiz erkek farketmek saglikli olsun kiz olursa kizima arkds erkek olursa bize degisiklik hepsi basimla 🥰
guzelanne01_ Mugeliya şuana kadar bende dahil hamile aldığım çok kişilerden birisin hepsinin kızı var ikincide oğlan Keşke ikiz olsaydı kızlarımıza kız kardeş Bide erkek kardeş nasip olurdu🙈
Sinem94 guzelanne01_ yoo şikayetçi değilim durum bildiriyorum sadece bebişlerimiz iyi olsunlar yeterkii herşeye katlanırız 🥰
guzelanne01_ Gulnur çok isterdim bende ikizler burcu doğsun geç döllenmem olduğu için benimde haziran sonu temmuz başı olacak Ve yengeç burcu hiçte sevmezdim yengec burcunu🙈🙈🙈