Petito35 10 haftalık oluyoruz yarın. Bi tane kızım bunu da oğlan istiyorum yine de hayırlısı sağlıkla sıhhatle doğsun bakalım 😂
Gunisigim guzelanne01_ Hahahaha 😂 hayırlısı bakalım kız evladın duygusunu tadtık sağlıklı erkek bebiş olur inş buda 😄
guzelanne01_ Gunisigim ay inşallah canım çok amin 1 erkek 1 kız çoçuklar içinde çok iyi ben kocam olmadığı yoğun olduğu yerlerde abimle hallediyorum herşeyimi Hem helal hem rahatsın Abin sonuçta her kızın bir abisi yada erkek kardeşi olmalı kızım için istiyorum en çokta☺️
guzelanne01_ Mervem- evet canım ben geç döllenme 6 ekim yaptı doktorum normalde şuan 12 haftalık olacaktım☺️
Mervem- guzelanne01_ benimde 6 ekim cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya gideceğim doktora ikili test için
Annebebek_33 Bi kızım var ,kısımdaki belirtiler bunda pek yok sizce cinsiyet farklı olabilir mi ya da gönlümün istediği mı o😅
Gunisigim Annebebek_33 Gruptaki annelerin çoğunluğu 2. Hamilelik ve ilk çocuk kız 😂 Bu hamilelikte ilkine benzemiyor kimsenin bende dahil 😂 inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bi erkek evladı olur bu hamileliğin de 😇 bir kız bir erkek olmuş olur 😇
guzelanne01_ Annebebek_33 ben şahsen canım belirtileri,Cin takvimidir yüzük testidir makas bıcak testidir bunları geçerli görmüyorum yaptım hepsini ama öylesine gırgırına 🙈 Yani kız erkek fark etmiyor bence daha cinsiyetinide öğrenmedim ama kızımla herşey çok farklı
guzelanne01_ Gunisigim çokkk çokkk amin canım cinsiyeti öğrenince toplanalım yine burda bakalım erkekmi🙈Bu senede erkek senesi gibi ama Hayırlı sağlıklı Erkek yavrularımız olsun inşallah
Ebrucukk Benimde 9+6 yarın 10 haftalık olucaz :) birtane oğlum var 3 yaşında.Oğlumda bulantı iştahsızlık gibi şeyler hıc olmadı fakat bunda iştahsızım gibi cinsiyetini çok merak edıorum bende inşallah saglıklı eli ayagı düzgün bi kızım olur🥰😇🙏🏻
Annebebek_33 guzelanne01_ ben de baktım inanmıyorum tabi onlara ,belirtiler farklı ama tabi,göbek cizgim mesela kızımda çok belirgindir bu sefer yok
Gunisigim guzelanne01_ amin canım 🙏🏻 Evet cinsiyetler kesinleşince buraya yazalım 😊 haftaya belki kesin olarak söyler doktor 12. Hafta olmuş olucak
Ebrucukk guzelanne01_ teşekkürederim canım benım senin içinde inşallah hayrlısı olur Gönlünden geçer olur inşallah 🙏🏻❤️
guzelanne01_ Gunisigim bende Allahım izin verirse Aralık 28 de gidecem 12 HAFTALIK olacam kızımda 14 haftamda öğrendim bunda ne zaman olur bilmem☺️yazacam inşallah öğrenince
guzelanne01_ Annebebek_33 Aa evet benimde yok bide kızımda Hiç üşümezdim bu hamileliğimde kürkle gezesim var evin içinde bile çok üşüyorum ayaklarım buz değerlerimde çok iyi kansızlıkta yok
Findukli_Lokum guzelanne01_ maşallah maşallah anneliği tatmışsınız ne güzel ikinci bebişiniz inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa ol olsun 🥰
guzelanne01_ Btlkck maşallah benimde 2 ci rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize