-Mucize- Kızlar bu siteden bebişerime hastane çıkışı yaptırmak istiyorum diğer yerlere göre fiyatı uygun geldi daha önce bu siteden yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz 😊 
Nnanaa -Mucize- hayır dolandırıcı muhtemelen baktım ismini 7 kere değiştirmiş bence güvenmeyin. Genelde böyle sürekli isim değiştirenler dolandırıcı oluyor.
Prenses34_annesi -Mucize- canım ben bir sayfadan yaptırdım 11 yada 10 parçaydı sanırım 380₺ cuma sipariş verdim cumartesi hazırlandı pazar günü tatil nedeniyle pazartesi günü elime ulaştı 🥰🥰 minostasarimlar sayfasından
-Mucize- Nnanaa gerçekten mi 😔 daha önce instagramdan bi siteden alışveriş yaptım sonrasında beni engellediler ne kargo geldi ne bişey paramın gittiğiyle kaldım o gün bu gündür korkuyorum instagramdan alışveriş yaparken
Nnanaa -Mucize- burada forumda arama kısmına bebeqon yazıpta bakın tabi belki vardır alan güvenilirdir ama 2019 dan beri 7 kere isim değiştirmiş şüpheli baya
Nnanaa -Mucize- sol tarafta 3 çizgi var ya hani bildirim gelince kırmızı nokta olan orada bildirimler yazısının hemen üstünde forumda ara yazıyor.
-Mucize- Prenses34_annesi çok güzelmiişş sağlıcakla giysin güzel bebişiniz inşallah bende sare düşünüyorum ismini 🥰😍😍