Merhaba 27 haftalık hamileyim, 21 haftalıkken detaylı ultrasona girmiştim özel bir hastanede. Özel bir hastaneye gidiyordum doktorum da ordaydı. Detaylı ultrasonum elbette radyolojide bulunan başka bir doktor tarafından yapıldı her şeyine bakıldı bütün organlarına ölçümlerine bir sorun yok denildi ardından aynı hastanede bulunan kendi doktoruma gittim o da bir sorun olmadığını söyledi 23. Haftadaki kontolümde. Ben ilgisiz tavırlarından sıkıldığım için başka bir doktora özel kliniğe gideyim dedim 26. Hafta kontrolüme gittiğimde bir de doktor bana demesin mi bağırsakların da parlaklık görülmüş diye. Ben şok oldum bana bununla ilgili hiçbir şey söylenmedi iki doktor tarafından da. Bana birşey söylenmedi dedim organlarda parlaklık durumu biliyorsunuz ki down sendromu gibi bazı riskler tarafından olabiliyor önemli önemsiz birkaç sebebi var. Bunun haricinde hiçbir sorunumuz yok şükür ki bebeğim gayet sağlıklı gelişimi de önden gidiyor ense kalınlığına bakıldı gayet normal ama dünkü gittiğim klinikteki doktor da bana direk down sendromlularda olabiliyor bu daha çok ama sağlıklı bebeklerde de oluyor diyince birden böyle kaldım ne diyeceğimi bilemedim sonrasında parlaklık durumunun geçmiş olduğunu kendi muayenesinde birşey göremediğini söyledi ben mi hep yanlış saçma sapan doktorlara denk geliyorum anlamadım. Ayrıca kan uyuşmazlığımız var bana önceki doktorum sadece kanama durumunda iğne olacaksın demişti şimdi öğreniyorum ki 28. Haftada kan uyuşmazlık iğnesini yaptırmam gerekiyormuş zaten ister kanama olsun ister olmasın. Sinirlerim bozuldu bana tavsiye verir misiniz daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?