Merhaba arkadaşlar, en son adet tarihim 31 ekimdi. 30 kasımda kan testi yaptırdım 42.26 çıktı 14 ünde tekrar test yaptırdım 1379 çıktı. 2 güne bir 2 ye katlamamış. Testleri devlet hastanesinde yaptırmıştım. 3 yıl önce özelde sezeryan olduğum doktoruma gittim. Çok az artmış %99.9 sağlıksız bir gebelik dedi, son adet tarihime göre 6+ 3 günlükken . Kese var dedi ama beta ya göre sağlıksız bir gebelik dedi yarın gel bir kan testi daha yapalım emin olunca alalım dedi. Ertesi gün özelde yaptığımız test 2090 çıktı. Önceki testlerimi devlette yaptırdığım için uyumlu oldun diye aynı gün orda da test yaptırdım 1500 lerde çıktı sonuç. Aynı gün yapılan iki değer arasında çok ciddi fark var. Doktorum 2090 ı görünce pazartesiye bırakmıştı işlemi. Durum böyle olunca bir doktordan daha görüş alayım dedim, gittiğim diğer doktor da keseyi gördü 5 mm olmuş günlük 1 mm artması beklenir bu iyi dedi, ama çok güven vermedi. Bu arada yüzde 90 sağlıksız diyen doktorumun bilgisine tecrübesine güvenirim. Eşim bir süre daha bekleyelim diyor. Çok moralim bozuldu ve çok korkuyorum. Hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?