Sevvl Kızlarımın biri 26 cm 490 gram biri 465 gra 25 cm sata göre 22+5 ama usg de ikiside 22nin başında doktorum çok iyiler dedi kozlar çok sorun ediyordum biraz içim rahatladı, biri daha büyük o babasına çekmiş biri minimal ben 😍
Prenses34_annesi Sevvl yaaa iki tane cimcime bu kızlar zaten cilveli oluyor bir de iki tane Allah’ım hangisini dönüp yiyeceksin çift yumurta mı cnm🥰
denizarenmom Sevvl oyy bak ben sana kendini uzme yazmistim gayet iyiymis boylariyla kilolari annesi cimcimelerinn
Sevvl Prenses34_annesi çift yumurta teyzesi tek olsalar düşünemiyorum zar varken bile kavga ediyorlar 😂
girl_boy_annesi Prenses34_annesi aynen katılıyorum ben 1 tane kızıma eriyorum 2 tane aynısından olsa beni yerden kazırlar heralde 🥰😍
Prenses34_annesi Sevvl benim de kızım olacak inşallah hayali bile insanın ne kadar çok mutlu ediyor bence ikisini birlikte beraber ye öp kokla onları yani ben bazen hayal ediyorum böyle kokusunu içime çekmek istiyorum yumuşak ensesine bir öpücük kondursam bütün dünyalar benim olck🥰 benimki birazda patates olcak gibi🤣
Sevvl Prenses34_annesi saglıkla kucağımıza alalım inşallah bende düşünüyorum acaba birinden birini bilmeden kırar mıyım o eşitliği çok iyi sağlamam gerek 😍
Prenses34_annesi Sevvl tabii ki de öyle eminim ki sağlayacaksınız çünkü bir anne bir evladını bir evladından asla ayıramaz her ne olursa olsun tabii ki de biri birinden daha çok sessiz biri daha çok ağlayan olabilir çocuktur bunlar ağlayarak büyüyecekler biz de sonuçta bugünlere böyle suspus gelmedik ama eminim ki o annelik duygusu ikisine de aynı eşitliği tattırmanızı sağlayacak 🥰
tugbacns Sevvl bende şuan kullanıyorum ama 2 hafta kullan demişti kasık ağrılarım olduğu için. Haftaya soracağım bakalım sürekli kullandırcak mı