derya_16 kuzum ben kürtaj olunca başka dra gittim çünkü ben kürtaj sonrası peşine kimyasal yaşadım bana çok ağır geldi ağlama krizine girdim ilk dr üstüne demesin mi dış gebelik olabilir diye ay korkudan öldüm sonra yanına gittim dedim genetik test istiyorum erken dedi yani 3 4 düşük bekliyor ancak öyle sanki çok meşakatli bi kan alıp araştırılacak ya hepsi bu dedim bana coraspin ver gebelik öncesi versemde bi işe yaramaz dedi elim kolum bağlı evime döndüm sonra şimdiki drumla tanıştım bütün araştırmaları yaptı kromozom analizi pıhtılaşma testi falan ben bi tek rahim filmi çekilemedim sonuçlarla gittim pıhtılaşmam olduğunu kromozomlarda sıkıntı olmadığını söyledi aynı şekilde eşimin de iyi çıktı ve bana coraspin multivitamin verdi ve ben denemediğim halde gebe kaldım bi sonraki ay deneyecektim beklemiyordum hep şey diyordum adet olsamda denemeye başlasak çok şükür çat kapı misafir gibi çaldı zilimizi
İnşallah işe yarar kuzum inşallah bebeği canlandırır inşallah sağ salim kavuşursunuz allahım acısını göstermesin sana tekrar aynı acıları yaşama inşallah 🙏🏻 dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏🏻 🥺🌟