vaveylaaa19 34 haftalik Kizlar ilk gebeligim boyum 1.55 doktor çatı muayenesi vs yapmadı ultrasyona göre minyon olduğun için seni sezeryana alırız dedi normal doğum çok istiyorum aslında başka bir doktora da görünsem mi
Eylul41 vaveylaaa19 ilk defa duydum minyon olan birini sezaryana aldiklarini sasirdimda neden yani neyi etkiliyor coo merak ettim benimde boyum 1.56 43 kiliyodum saglik sorunu olmasaydi benide normal doguma alacaklardi
MadameHappy34 vaveylaaa19 sezeryanın boy ile alakası ne ki? 😵💫😵💫 bence de başka doktora görünün çocuk iyi sizin durumunuz da iyiyse en iyi şey normal doğum
Hazalaskin vaveylaaa19 160 boyunda 60 kiloyla normal doğum yaptım 60 ( Doğum kilom normal kilom 50-52) hiç böyle bişey demedi doktorum
MerveYagiz 1.50 boyla 4.100 gram doğum yapan var😬 nedir bu doktorların sezaryen sevdası anlayamıyorum
2023bebegim vaveylaaa19 bence mutlaka başka doktora gitmelisin minyonluk ile alakası yok doğumun benim çok kısa böyle sizden daha kısa ve çok zayıf tanıdıklarım var ve hepsi normal doğum yaptı 150 cm 45 kilo olanlar bile normal doğum yapıyor siz niye yapmayasiniz
Deletedmom_69 Ya çok saçma benim boyumda 158 kilomda aşırıydı 86 kiloyla normal doğum yaptım şimdi 87 ile hamile kaldım normali çok istiyorum ama sezeryan oldu 2. O sebeple mecburi sezeryan olacak muhtemelen
Mommm03 vaveylaaa19 bnmde boyum kısa ve kaç kiloyla doğum yaptım ve ona rağmen doktorum bana hiçte sezeryan demedi normal doğum yaptim
Flyderndkk vaveylaaa19 kısa boy sezaryen endikasyonlarından biri. Ama tek başına sebep değil ki. Senin çatın darsa bebekte iriyse anne ve bebeği riske atmamak için sezaryen derler ama seni doktor muayene bile etmemiş. Bebeğin iri mi peki?
dilaradoyan vaveylaaa19 çatı muayenesi yapması gerekir bunun için. Direkt sezeryan mı dedi sezeryan olabilir mi dedi. Başka doktora da görünün bence. Ya da normal doğum isteğinizi belirtin çatı muayenesi istediğinizi