Merve2546 Belirtileriniz varmı test yapan yada kan verip sonucu pozitif çıkan varmı yada hangi gün test yapmayı yada kan vermeyi düşünüyorsunuz 🌸❤️😍
Aysefe333 Merve2546 bat 22 23 normalde test yapmıyorum adet olmayı bekliyorum ama 0azartesi erken gebelik yapmıyorum düşünüyorum bu ay merak ettim
Kbra00 Merve2546 Bu ay ilk tedavim oldu asilama yaptirdim canim belirtilerim var gogus hassasiyeti kasik agrisi biraz ama bakalim nasip 23 unde regl tarihim eger olmazsam kan vericem insallah❤️🌸
Merve2546 esmerella37 canım daha 16 günün var baya erken başlamış sendede belirtiler benimde 12-13 gün öncesinden başladı bugün 7 gün kaldı 🌸
esmerella37 Merve2546 ama eger yımurtlama 14 unde olmustu ozaman benm 14 gun var yani ayın 27 sine geliyor demi ? Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olmuyormuyuz benm dongum 33 ama yumurtlamam erken oldu ve 27 sınde olacak sanırım ilk defa erken adet olucam sanki eger bebek tutunmadıysada blemedim ya karıstı kafam iyice 13-14 yumurtlama gordm ben
Merve2546 Aysefe333 canım bende dayanamadım 9 gün kala kan verdim çikmadı pazartesiyo bekliyorum 5 gün kalmiş olucak bat 24 sabredemiyorum 😍
Mekklc Benim 22 sinde dün iki damla şeklinde kanama geldi ama bugün kan verdim 0.100 çıktı reglimi bekliyorum 🥺 inşallah Yükselir
Mekklc Merve2546 sadece kasıkta batma şeklinde çok nadir . Geçen ay da hiç bir belirtim yoktu ama gebelik vardı bilmiyorum nolcak
annesininkelegi Benimde bat 24 inslalh hepimiz güsel haberler alırız pazartesi kaset test yapmayı düşünüyorum veya salı
Caglali Benim bat 1 (uygulamada öyle gösteriyor) Şuan 13 gün var adet olmama, Bugün sidetli kasık batması, bel ve hafif şekilde ara sıra bacak ağrım var. 12 Aralık’ta test yaptım negatif adeti bekleyeceğim.