Xxx0101 Ceylinmelike illaki katkı maddelerinden dolayı zararları vardır ama bende bebeğe kilo aldırıyor diye okumuştumm
Ceylinmelike Mustafayigitvebeytugannesi valla 3 kase yedim bence faydalı vitamin vs var folik asit var 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Ceylinmelike afiyet olsun canım bende oglanlari yanıma aldım yedim valla yarasın hem yanimizdakilere hem karnımizdakilere 😂😂😂
Asliormanci Ceylinmelike peki meyveyle mi yiyorsunuz süt yada yoğurtla mı ben sabahları ekmek yerine onu yesem beni tutar mı 2 3 saat mesela ekmek yemek istemiyorum artık 😄
Esayser Canım yemek istemediği zaman sabahları gevrek yiyorum bitterli kırmızı meyveli falan olanlardan hiç doktora sormak aklıma gelmedi haftada 1 anca yiyorum
asena0609 Ceylinmelike Bi zararı yok ben doktoruma süt içemiyorum dediğimde mısır gevreği ile birlikte tüketebilirsin demişti
-ezgi- Sürekli süt içmek zor geldiği için bazı sabahlar bol sütlü mısr gevreği üzerine de doğal bal gezdiriyorum bir kaşık. Ya da akşam uyumadan acıktıysam hafif diye yiyorum sanmam sıkıntı olacağını 😁
Serena94 Ceylinmelike ben çok severim hamileliğimde aralıksız her gün 1 porsiyon mısır gevreği yedim😄 28 haftalık hamileyim 5 kilo aldım şimdiye kadar bebeğimin her şeyi haftasına uyumlu çok şükür hatta doktor haftasına göre boyu uzun diyor 💕 yani bana şu ana kadar bir zararı dokunmadı hem 1 bardak süt de içmiş oluyoruz böylelikle
Ilkbebe-34 Ben zararlı diye yemiyordum o kadar da çok seviyorum ki 29 haftalığım bundan sonra yerim artık 😅 onun yerine bebe büsküvisi alıp yiyiyordum sütle oda bebiş kilo alsın diye mısır gevreğinde şeker olanağı nasıl yükseltmesin bu seferde
Serena94 Ilkbebe-34 ben her gün yiyorum kendi isteğimle de şeker yüklemesi yaptırdım şekerim düşük çıktı😅