1Gunes Kızlar indirim var ise buraya da yazar mısınız çoğu marka indirim günlerine girecekti. Yada hafta içinde alıverdi yapan kızlar fiyatlar nasıl?
1Gunes 1Gunes Meleklerimm11 @Deletedmom_29 @Rmysbyzt @Kirmizibalik1 @Burcumm0144 kizlar LCW Çoğunluk kırmızı etiket olmuş ürünlerde
Kirmizibalik1 1Gunes bu indirim duyurulari nerede oluyor acaba? Her pazar mi indirim bizde gidip baksak🥴
Oznurtopal 1Gunes 17 sinde mi indirim var 18 inde mi? Birisi 17 si demiş siz pazar demişsiniz de ona göre eşimle gitmeyi düşünüyorum 😬
1Gunes Kirmizibalik1 vallahi bende bilmiyorum dün bana bildirim geldi uygulamadan 17 sinde dev indirim başlıyor gibi
Kirmizibalik1 1Gunes bende uygulama var ama gelmedi bende inceliyim 🤭 bu arada subatta buyuk indirim oluyormus, ben duydum dogru yanlis bilmiyorum henuz, isterseniz arastirin sizde faydalanirsiniz plan yapip
Meleklerimm11 1Gunes merak etme ihtiyac hep oluyor şubat mart fark etmiyor her indirim değerlendirilmeli😀
Brckk 1Gunes 2 gün önce gttm sözde indirim var yazıyor ama pek indirimli değildi fiyatla bı zıbın alabildm 6 al 5 öde indirimyle. Cıvıl daha uygundu
Kirmizibalik1 1Gunes fiyatlar nasil peki, once fiyat yukseltip sonra kirmizi etiketle kakaliyorlar. Cok sahit oldum malesef 🥴 internet sitesinde mi magzada mi heeemmmen bakalim
1Gunes Oznurtopal yarın e bebekte %20 %22 idnirkm varmış şimdi mağazadan çıktım bizzat sordum. Tekstil unibaby bebek bezi bebek kıyafetleri dahil dedi kasiyer