gamzzeee Normal doğum yapacağım tahmini doğum tarihi 29 Aralık ama ben 3 gün için bebeğim yıl kaybetsin istemiyorum. Doğum tarihini Ocak yazdırabiliyor muyuz yoksa direk doğum belgesindeki tarihi mi yazıyorlar ? Bilgisi olan var mı??
Atlassiimm gamzzeee hayır mümkün değil kuzemin aralığın son günü saat 11 de doğdu Ocak 1 yaptırmak istediler kabul edilmedi
evin_bozkurt gamzzeee kabul edilmez kuzenim 29 Şubat doğumlu ailesi ne yaptı 28 Şubat veya bir mart yapılmadı
3babyannesy gamzzeee doğum belgesine tarihi saatine kdar işliyorlar bu imkansız, ev doğumu flan olacakta eski dönem gbi anca o zaman oluyomus kafaya göre yazdırmak
mavininhertonuu gamzzeee Tanıdığın varsa yazdırırsın bende son gün olursa kararsızım bugünlerde gelirse oynamam da
gamzzeee mavininhertonuu bugünlerde olmazda 29u geçer tam 31 Aralık’ta felan gelirse diye düşünüyorum. Artık kismetleri neyse o olacak gibi
mavininhertonuu gamzzeee Aynen son günler belki diye düşünmüştüm bende ama vazgeçecek gibiyim eşimde gerek yok 2022 olsun diyo
Ayse9191 Hastaneden verilen bilgiler yüzünden tarih değişikliği olmuyor.benim kızımda 2 aralıkta doğdu,değiştirmediler