aysenur-y1 Gittim doktora çok şükür kalp atışını duyduk bebeği de gördük fakat sabah kahverengi akıntı geldi doktor fitil verdi kesede kanama alanı yok dışında eski birikmiş kan muhtemelen dedi böyle olan var mı
Derya2209 aysenur-y1 cok sükür Canim sevindim cok.. Aynen bende de Karin icinde kan yok rahim disinda hafif var progestron kullanmam gerek koca koca 3 kutu Verdi.
aysenur-y1 Derya2209 evet kuzum benimde aynı şekilde öyle rahim dışında bana da iki kutu verdi sabah öğlen akşam kullan dedi inşallah geçer
ozerturksule Elfelf0 hiç ilaç kullanmadınız mı peki kadın doğuma gösterdiniz mi sonucunuzu? Bana önce monurol şase vermişlerdi ama geçmedi lökosit 88e çıkmıştı sonra amoklavin antibiyotik verdiler üç gündür kullanıyorum ağrılarım aynı aca tuvalete çıkmamda hafif azalma oldu
Elfelf0 ozerturksule az önce bakti kesede bebeği görmeden vermedi Perşembe gel dedi . İdraririmi yaparken ağrı çekiyorum cumadan beri napicam ben ya
ozerturksule Elfelf0 bana zararlı olmadığını enfeksiyonun daha zararlı olduğunu söyledi doktor. Bol su iç suyla atılıyormuş bi de ev yoğurdu yemeye çalış. Onun dışında dut kurusu yaban mersini falan diyorlar ama ben denemedim
sumeyraacyg Love13 kaç haftalıkken boş gebelik olduğunu farkettin bir de boş gebelikte kanaman vs oldu mu ? Öyle mi anladınız
Love13 sumeyraacyg reglim gecikince test yaptım pozitif çıkmıştı 5 hafta olarak görünüyordu doktora bi sevinçle gitmiştik ama beta hcg beklenen değerlerde yükselmedi ve kese de çok minikti gelişmedi bile yani. Sonra 20 gün sonra falan sancılı bi kanamam oldu o şekilde düşük yapmıştım