Anneeeeeeee teachervera benim ilk gebeliğimde öle bişey yoktu 2 gebeliğimde oldu tansiyon ilacına başladık. Protein kacağı bebeğin gelişimini mi etkiliyo
Asyabuse teachervera canım ben pazartesi miydi neydi yalan olmasın gittim acilde 900 gr dedi cuma özeldeki doktorum 1127 dedi hani o kadar kısa sürede bu artış olucağını sanmıyorum. Zaten farklı cihazların ölçümlerini karşılaştırmamak gerekiyormuş
qwerty2 teachervera özeldeki doktorum sezaryen yanlısı bi doktordu. Sürekli bebek küçük dedi en başından beri. Gayet normal ölçüde doğdu, çok şükür ☺️
Seherselim teachervera bence sıkma canını sen doktor çok önemli güvendiğin bi Doktor olsun özel devlet fark etmez orda devam et sen kontrollerine
Allahkahretmesin1 teachervera doktoruma da sordum 1 hafta küçük çıktı diye cihazları eski olduğu için olabiliyor demişti
hilalella teachervera zaten kendi doktorunun da ölçümü 200 300 gr oynayabilir canım her doktora göre değişir kilosu ilk gebeliğimde aynı hastanede 3300 denen bebeğime 1 saat içerisinde doktorum ameliyatta olduğu için diğer doktor 3600 civarı bişey söylemişti
ayse171923 Serifenuryilmaz 27 haftalikken protegin kacagim vardi tansiyonumda yuksekti 38 haftaya kadar dayandik normal dogum yaptim
Serifenuryilmaz ayse171923 bu mesajı duyduyuma o kadar çok sevindim ki Cok sağolun böyle. Mesajlar beni çok mutlu ediyor
ayse171923 Serifenuryilmaz sikinti yapma sotresten uzak durmaya calis tabi insanin bunyesini gore degisiyor hersey rabbim hakkimizda ne hYirlisi ise onu versin bende suan 29 haftalik gebeyim ins bindan sonra sikinti cikmaz