betulpolat Rahimi ters olanlarda bebek geç görülür mü 6+2 de gittik ama göremedi haftaya gel dedi Perşembe gidicez.
OzgeSrc betulpolat bebeği görmk icn erken bi hafta olabilir moralinizi bozmayin 🌸 8 bitene kadar yolu var 9 da görenler bile oluyor. Ben 7. Haftada gördüm oda karinla degil vajinal usg ile
minikdugm3 betulpolat benim de rahmim ters bebek ve kese küçükken görülmesi daha zor olabiliyor endişe etmeyin. Alttan muayene yapıldığında daha net görüntü elde edilebiliyor
pamukprensesss betulpolat benimde rahim tersti 6. Haftada keseyi gördük ama bebek görünmedi biraz büyüyünce rahim de büyüdüğü için görünüyor dedi doktorum öyle de oldu sonraki hafta gördük
betulpolat pamukprensesss ay inşallah yaa 8 ay önce boş gebelik oldu Allah korusun korkuyorum gene olursa diye
Gamzeygc betulpolat yanlış yazmışım dış gebelik diye ilaç vericekleri düşük yapması için ama rahimi ters oldugundundan gözükmemiş meger
Gamzeygc betulpolat benim eltim 6 haftalıkken gitmişti dış gebelikti ilaç verceklerdi düşük için Allahdan beklemiş onun da ters rahimdi