Aydanur24 Merhabalar 2 günlük evlat sahibiyim göğüslerim yara içinde ne olur deneyenler cozum bulanlar yaedim etsinn. Lierak, gümüş kapak, ayva jeli, sut, arı mumu işe yaramadı malesef
Hafza Aydanur24 bana herkesin önerdiği garmastan pomad . Daha dıgum yspmadım haxır bulundurcam yanımda. Gögüs ucunu sürdükten sonra bi yere değdirme gemen kapatma
nergis_a Aydanur24 canim ben hastanede yatarken birisinde gordum streç sariyodu gogsune gogusunden bir iki damla sut cikartip gogusoclarina sariyodu anne sutu en iyi ilac diyordu onceki bebeginede aynisini yapmis hic ucu catlamamis bir dene derim
Abcd12 Aydanur24 zeytinyag ile bir günde geçti sıvıyağ değil iyi zeytinyağ olucak peceteye dok ucuna sur krem gibi ertesi güne geçti benim
Zeyas Bende çok çektim acısını denediklerini denedim geçmedi bi tanıdığım soğanı çiğ olarak suyunu sık dedi onu deyince geçti hemen faydasını hissettim birde havalandırdım emzirirken yıkadım soğan suyundan sonra
Ozlmipek Aydanur24 soğanı ikiye bölüp biraz kaynatın ılık bir şekilde göğüslerinize koyun anında kesiyor ağrı sızı kalmıyor hızlı iyileşiyor . Bn o şekilde kurtulmuştum umarım sizede iyi gelir 🙏
Aydanur24 Arkadaşlar muhtesemsinizzz hepsini tek tek deneyeceegimm. Çok teşekkür ederim. Allah sizinde zor zamanınızda yetişsin.