Bilgekpn İlk reglimi 40 ım çıktıktan ertesi gün sonra oldum , normal de 7 gün sürüyordu 11 gün sürdü . Şimdi 2 gün gecikmem var normal mi ?
uraz_ve_annesi- Bilgekpn benim 1 hafta gecikiyor ama hamilelik öncesinde de böyleydi sanırım döngüm 37 gün diye tahmin ediyorum çünkü hep 1 hafta geciktim
AsliMaY Bilgekpn normal canım doğumdan sonra düzene girene kadar gecikme yada erken gelme gibi durumlar olabiliyor tabi istisnalar olabiliyor 😂onuda az çok siz bilirsiniz ihtimali varsa neden olmasın 😁.ben emzirdigim için 2 bebeğimde de 6 ayda oldum sonra düzene girmesi 3 4 yi buldu .şimdi 3 ye doğum yapıcam Allah’ın izniyle sayılı günümüz kaldi
Dr4 Bilgekpn ben ilk doğumumda 40 ım çıkınca 15 ay ikincide yine 40 dan sonra 13 ay adet görmedim. Sonra başladı. Ama bu yanıltmasın tam korumuyor kesinlikle yumurta atılıyormuş ilkinde nasılsa adet görmüyorum diye biraz saldım kendimi 15 ayda hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım. 🥰 o zaman çok üzülmüştüm ikiz bebeklerin üstüne bir bebek daha ama şimdi iyiki doğmuş yavrum diyorum.
Bilgekpn EymeninAnnesi__ emziriyorsan bu normal ben emzirmiyorum . Emzirmeyen annenin ortalama 8 hafta sonra adeti düzene giriyor diyo
uraz_ve_annesi- Bilgekpn test yap o zaman kız nolur nolmaz en çok korktuğum şey bebişim daha büyümeden başka bir bebişim olması 🙄
Bilgekpn uraz_ve_annesi- erken gebelik testi yapmıştım 3-4 gün önce negatif di sonuç . Biraz daha bekleyeyim 5 gün kadar eğer olmazsam direkt kan veririm artık 😅😅