Angelmom_ Karışık mi yikadiniz renklileri? Bazen goruyorum rengarenk hepsini yıkıyolar bisey olur mu? Birde kac derecede hangi programda yikadiniz
Annekuzusu_1 Angelmom_ Ben burda durayım çünkü bu soru yuzunden iki gundur hazirliğimi yapamiyorum😂 Benide etiketlerseniz sevinirim
[silindi] Angelmom_ açık renkler ve koyu renkler olarak ayırabilirsiniz. Ben mendil kullandım birkaç defa işe yarıyor diye sevinmiştim ama bir keresinde boya salan bir kıtyafetti sanırım beyazlar gri oldu😅 o yüzden ilk yıkamalarda riske atmayın derim 😁
Rumika Angelmom_ ben renklileri 40° 1 saat 15dk, beyazları 40° 2saat 15dk (beyazlar cok fazlaydı) yıkadım, deterjan olarak siveno (sıfır koku) Renk mendili hep evimde vardır, evlendigimden beri kullanırım ihtiyaç duyduğumda 🙂
Nedime54 Ben karışık yıkadım çok koyuları ayırdım sadece yıkarken içine renk mendili attım işim garanti olsun diye görümcem önerdi bana da çok mantıklı geldi renk tutucu mendil kullanıp hepsini bir makinada yıkayabilirsiniz zaten en fazla 2-3 makine oluyo battaniyeler puset örtüleri filan
1Gunes Nedime54 aaa merhaba renk tutucu rossmanda satılan mendiller çok öneriyorlar bende düşünüyorum isinize yaradı mı
Nedime54 1Gunes çok işime yaradı ileride de kullanmak için 50 li li kutusunu aldım hatta sonuçta bebek kıyafetleri çok küçük diye tavsiye ederim aklına yatan alabilir bence
beyzzsenturkk Angelmom_ hepsini karısık yıkadım sadece aldıgım bir hastane çıkışı takımı renk atmıştı onu da kuytu köşeden almıştım kalitesizdi acıkcası idareten almıstım onun dısında sıkıntı yasamadım örgü tarzı seyleri elimde yıkadım makinada bozulacagını düsündüm ve sertleşiyor maalesef malzemesinden dolayı 58 dakikada minumumda yıkamıstım 60 derecede 800 devirde sıktırmıstım kumaslarında bi deforme olmadı ütüyle de iyice ütüledim pamuk gibi oldular ben normal deterjanla yıkamıstım 20. haftamda 34 olduk su an zaten ne deterjan kokusu ne de baska bisey kaldı havalandırdım iyice deterjanı da minnacık koymustum henüz deterjan almadım
Ozlem2206 Angelmom_ Domolün renk ayrıştırıcı mendillerini kullanabilirsin hepsini karıştırıp at hiçbişey olmuyo
Esssna Çocuk detarjanlarınde bile kimyasal oluyo ben boron aldım kokusuz katkısız renklilerle beyazları ayırdım 30 derecede yıkadım