Naz35 şöyle ben daha hastanede ilken göğüs ucum yara oldu iki günde yani eve geldik 1 hafta sonra aldım silikonu başta çok güzel tuttu sonra oyuna çevirdi ve çabuk yoruluyor göğüslerim boşalmıyordu göğüslerim de hafiften iyileşir gibi oldu bırakıcam artık dedim sonra normal göğsümü vermeye başladım bir iki baktım yine yara tekrar slikona döndüm bu böyle bir kaç kez oldu hatta göğsümü bir keresinde öyle güzel tutturdum ki ve emerken hiç acımadı koşarak eşimin yanına gittim çözdüm buldum rahat tutturmayı diye sonraki emzirişimde yine olmadı derken 1. Aya geldik nerdeyse dedim bırakıcam tüm gündüz normal göğsümü verdim hep akşam yine silikon gece uykusuz oluyordum birde kızım da zor uyanıyordu bari emsin diye sonrasında silikon versem de sürekli göğüs denemesi yaptım en rahat nasıl tutar en doğru şekilde nasıl emer sürekli deneme yaptım ama sürekli en sonunda baktım ki emiyor kızım doğru yolu keşfetmiş olduk ben elimle tutup büzüp ya da iki parmak arama makas yöntemi yani o şekilde ağzına koyuyordum öyle öyle alıştı o da öğrendi hala daha bugün direk kendi tutamıyor elimle destek oluyorum sonrasında bırakıyorum tutuyor artık silikonları kaldırdım şu an 2,5 aylığız zaten ama en önemlisi sürekli deneme yapın ağzına memeyi koyuyordum doğru tutmadı mı çıkartıp tekrar veriyordum kızım da zaten bir süre sonra silikondan sıkılmıştı galiba şimdi ne emzik ne biberon ne silikon hiç birini kendi kabul etmiyor tam bir meme kolik oldu bazen kendim ağzından çıkartıyorum belki sizinki kısa sürmez ama deneyin ve arada göğüs ile de emzirin unutmasın ( özellikle farkettim ki silikonsuz emince hem sütüm arttı hem de göğüslerimi daha rahat boşaltıyor artık )