dmtturan Şimdilik böyle 6 paket ıslak menedil 2 tane de battaniyemiz var denk geldikçe artık elvinimmm
nergis_a elvinimmm 19+6 olduk daha bir igne dahi almadim cunku riskli gebeyiz su sizintimiz oluyo o yuzden hevesim kursagimda kalsin istemiyorum son aylarda alicam artik
elvinimmm Fundaaaayyy ay maşallah bitirmişsin bende yeni başladım küvet beşik hastane çıkışları iki takim sirt çantası onlar tamam şuanlık dier ay tulum alt ust takımlara baslicam
elvinimmm ben kızıma bu seti yaptırdım kargoya vermisler gelecek ilk hamilelik diye heves ettim boyle bi takim yaptim sakliyacam bide 15 tane magneti var setin içinde
Fundaaaayyy elvinimmm cok güzel fiyatı nedir Bide keske biraz büyüyünce yaptırsaydın cinsiyet kesinleşince
Busraerkr elvinimmm 18+5teyiz günlerin kısalığından hiç bir şey yapamıyorum maalesef yemeği tam bitirdim derken eşim geliyor 🥴
elvinimmm Busraerkr banada eşim işte diye zaman hic gecmiyo gun içinde oyalanmak.icin temızlık kahve molasi yemek hazirlama öyle oyalaniyorum
elvinimmm Fundaaaayyy benim cinsiyeti kesinlesti hem.kndi oturdugum ilde hem memleketmde doktora gittim kizim sürekli bacaklarini acip gosteriyodu her gittigimde net olarak kiz dediler
Busraerkr Fundaaaayyy 18+5 genelde uzaninca hissediyordum son iki gündür otururken ve ayaktaykende hissediyorum