HurremSultan Ayshenur doğum için hazırsın dedi doktorum wancilarim başlamış ama ben pek hissedemiyorum. Şiddeti arttığı anda gidicem inşallah 🥺
Minikbiranneem HurremSultan ay inşallah hemencik dogurursun seni okudukça ben de stres yaptım valla 32 haftalik oluyoruz yarin bi korkuttun beni🤣
Ayshenur HurremSultan Rabbimin izniyle inşallah doğumun kolay geçer sağlıcakla kavuşursunuz canım darısı da bana inşallah 6 gün kaldı daha geleceği yok gibi 😃
HurremSultan Minikbiranneem korkun anam korkun bu senenin bebeleri bir türlü gelmek bilmiyor xgsjxhsjjxx Bi amuda kalkmadım gelsin diye gelmez oldu😅😅
HurremSultan Ayshenur qhaha valla bu ay bebeler Bi tuhaf hep son anına kadar icerde kalma peşindeler 😅
Tugbaysima Haftadayım benim kız da nazlı sancı çıkıyor o çıkıyım demiyor herkese rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ananas suyu içip pilates ile destekliyorum ama ödem çok oluştuğu için bacaklarım ve ayak bileklerimde çok ağrı oluşuyor Allah yardımcımız olsun
Tugbaysima HurremSultan doğum yaptım haberini büyük bir heyecanla bekliyorum sen benim umudumsun 😍😍🧿😂
Ayshenur HurremSultan aynen ya 39+1 sancım bile çıkmıyo nst de ben anlamadım ne zaman gelmeyi düşünüyolar😂 tansiyonum yükseldi artık gece gece doktorum da nöbetçiymiş gittim baktı tansiyon ilacına başladım bakalım fayda edicek mi
HurremSultan 1erkekkannesiiii ehehe ben bilmem çoğunluk doguramiyor 😅😅 sende söyle azcık bekle de belki dinler🥴🤭🤭
HurremSultan Tugbaysima valla ben benden umudu kestim😅😅 ben dogurabilecehime olan inancımı kaybettimgjxsjjxnxjxbxx