Burculi_ Bu gece sabah olmaz çooook heyecanlıyım dua ederseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻💕
Nuray1ilayda Burculi_ ay Allahim bir Ağrı’da kurtarsın inşallah sizde çok dua edin doğumda kabul olur 🥰
Mihrimah18 Burculi_ allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin, evlat ferahlığı tattırsn insallah. İnsallah bir gün bana da yarın doguma giriyorum yazmam nasip olur, iki kez karnım bos döndüm. Sizde bize dua edermisnz, sizn duanız daha makbul simdi.
Asyabuse Burculi_ allahhh yar ve yardımcın olsunnnn doğurda gel anlat bize neler oluyor oralarda diye 😋😋😋
Papatyaa06 Rabbım yardımcın olsun inşallah, hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah 🤲
yaseminnz İnsallah bebek de siz de sağ saglim kavuşursunuz her şey yolunda gider evinize de mutlu mutlu gidersiniz 🙏 hep iyi şeyler düşünün iyiyi yanınıza çekersiniz ☺️
Ezonunannesi16 Burculi_ Allaah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallah sag salim alirsin kucağına bebeğini. darısı bizim başımıza 🙂
Armess_loya Burculi_ Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende dua et canım bizlere evlat isteyenleride unutma❤️ Allah yar ve yardımcın olsun❤️
Burculi_ Hepinizden Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucağıma aldığımda da yazarim sizinde ne muradiniz varsa versin 🙏🏻🙏🏻♥️
Burculi_ minik_koala_ve_annesi İstanbuldayım ilk dogumum neler bekliyor beni stres heyecan uyumak istiyorum ama nafile