Buseyvz7 DamLa_s hoşgeldin hoşgeldin uykulara veda zamanı sancıları krampları hiç söylemiyorum bile 🤣🤣
Ellia Ağrılara hazırlıklı ol canım bel ,alt karın ,kasık ağrısı hiç korkma hafifi hafif braxton hicks kasılmaları olacak ama bebeğini tam anlamıyla güzel hissedeceğin zamanlar 😻😻
Asyabuse Ay ben bir günü geride bıraktım 3. Trimesterde 😂😂😂 27+1le devaam ediyoruz bugün oğluşlarımı da gördüüüm güzel bir başlangıç oldu ❤️ nasılda büyümüşler yaa valla her anı bir mucize
DamLa_s Asyabuse 🤣ben burdan başka uygulama da kullanıyorum 3 trimestr a kaç gün kaldığını bile söylüyordu şu an orda 3 trimestr yazıyor
DamLa_s Nutelllaa ben başka uygulama da kullanıyorum hem hangi meyve olduğunu söylüyor hemde kaç trimester olduğunu+ anne Bebek içinde tavsiyeler veriyor
Asyabuse fatiss forum olmasa girmem herhalde ya gerçekten sapıttı geçen koca bebeğe taze soğan mı ne dedi 😂😂 şimdi de patlıcan diyo 35-36 cm 1 kilo patlıcan mı olur 🙄🙄
DamLa_s Asyabuse buna çok güldüm 🤣🤣 orası doğru yanlış meyve veriyor ilk haftalarda ne veriyorsa yeniden onu kullanıyor