melikeyldz_05 Kızlar heyecandan Uyuyamıyorum Yarın bebeğimin ilk kalp atışını dinlemeye gideceğiz 🤲 İnşallah Herşey güzel olur Dualarınızı bekliyorm Yarın 7+2 oluyoruz Kalp atışı duyulur mu ?
Mehtap5353 melikeyldz_05 bende vajinal muayene ile perşembe günü duydum rabbim sana da nasip etsin herşey gönlünce olsun
Iremsusan melikeyldz_05 Duyulur inşallah canım ben de 7+6 da duydum galiba çok farklı ve özel bi an 🥲💕
Anonymousmom melikeyldz_05 6.haftadan itibaren duyulması lazım. Bazen çok geç de olsa duyulabilir geç döllenmeden dolayı
Mehtap5353 melikeyldz_05 7+2 olduk tüp bebek benim ilk günden beri alttan muayene etti nedenini bilmiyorum
melikeyldz_05 Mehtap5353 Gittim şükürler olsun Kalp atışını duydum Ama 7+2 değil 6+6 gösterdi ultrason bi sıkıntı yok ddi Doktorum
Mehtap5353 melikeyldz_05 ya ister istemez ultrasyom biraz küçük ölçüyor vajinal utrasyonda benim 7 çıktı birgün sonra arastırmada karnımdan bakılınca 6+5 falan ondan korkma ayyy şükürler olsun rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah . Sen progesteron kapsül kullanıyonmu melike