Myagmur İyi akşamlar kızlar demir ilacı kullanmam gerekiyo ama çok midem bulanıyo kullanınca. Aç karna içtim midem bulandı tok karna içtim faydası olmuyo zannediyorum sizler nasıl kullanıyosunuz
Gulsengulsen Myagmur benide bulandırıyordu maltofer içiyordum doktorum değiştirdi sınfer toz içiyorum şimdi o bulantı yapmıyor.
Mucizem1207 Myagmur sabah aç karnına içiyorum ama içip yataktan hemen kalkmıyorum bulantı yaptığı için 5 dk uzanıyorum öyle
Selisce Myagmur hayır öğlen açken içebilirsin üstüne de hemen c vitamini içeren meyve ye dedi doktorum bana 1 saat boyunca süt ve süt ürünleri çay kahve tüketmiyorum sadece
kahvekokusu_ Myagmur yemek yedikten 2 saat sonra içiyorum çok iyi oluyo diğer türlü aşırı bulantı yapıyo
cns__ Myagmur benim doktorum aç tok farketmez dedi. Kuzenim eczacı, akşam yemeğinden 2 saat sonra içsen daha iyi dedi. Ben de o yüzden yatmadan önce içiyorum bulantı vs olmuyor.
yanlisanlamaama Myagmur ben tok karnına içiyordum aç karnına kusuyorum aç karnına daha fazla etki ediyor ama hiç içmemekten iyidir